De beste manier om alle ruimte in uw werkplaats, magazijn of kantoor maximaal te benutten is de verdiepingsvloer? Deze vloer is de makkelijkste en meest flexibele wijze waarop u inpandig ruimte creëert in uw huidige gebouw. Met een verdiepingsvloer creëert u binnen afzienbare tijd over extra vierkante meters tegen een zeer voordelige prijs. Bovendien is een eventuele verbouwing of verhuizing geen probleem, want de verdiepingsvloeren van Magazijnvloer.be zijn eenvoudig te demonteren en uit te breiden!

De flexibiliteit van een verdiepingsvloer

De verdiepingsvloer, ook wel magazijnvloer genoemd, is flexibel. Of u uw showroom wilt verhogen, uw onderneming wilt uitbreiden of tijdelijk uw huidige ruimte wilt uitbreiden, Magazijnvloer.be helpt u daarbij. Wij bieden u de oplossing voor ieder ruimtegebrek. Met een verdiepingsvloer creëert u echt een extra verdieping in uw huidige gebouw, wat u veel meer ruimte biedt. Hierdoor hoeft u niet langer te verhuizen of verbouwen bij ruimtegebrek, een verdiepingsvloer van Magazijnvloer.be bestellen is genoeg. Al onze vloeren zijn flexibel: een verdiepingsvloer is eenvoudig gedemonteerd en/of uitgebreid worden. Handig om mee te nemen als u tóch besluit te verhuizen over een aantal jaar!

Een verdiepingsvloer naar uw wens

Wij produceren verdiepingsvloeren naar wens en op maat. Dit houdt in dat de vloeren worden gemaakt aan de hand van de ruimte waar deze geplaatst wordt. Hierbij houden wij rekening met de benodigde afmetingen en eventuele aanwezigheid van ramen en deuren. Daarnaast zijn de magazijnvloeren leverbaar in enkele standaardkleuren:

  • Blauw RAL 5010
  • Grijs RAL 7035
  • Rood RAL 3020

Ook bovenstaande kleuren combineren is mogelijk. Neem contact op als u een
verdiepingsvloer in uw eigen bedrijfskleuren wenst. Verder zijn er
verschillende opties mogelijk voor het leuningwerk, de trappen en bordessen en de vloerafwerking.
Onze adviseurs spreken hier graag met u over.

Contact opnemen

Heeft u specifieke vragen over onze producten of wilt u meer algemene informatie over een verdiepingsvloer ontvangen? Neem dan contact met ons op. Ook bij vragen en opmerkingen neemt u contact op, onze adviseurs voorzien u graag van persoonlijk advies!

Facebooklinkedinyoutube