Zoekt u naar mogelijkheden om extra ruimte te creëren in uw huidige gebouw? Zoekt u extra ruimte om te werken of voorraden en gereedschappen op te slaan? Maak dan kennis met de mogelijkheden van magazijnvloeren! Met een magazijnvloer realiseert u net zoveel ruimte als dat u wilt. De vloeren van Magazijnvloer.be zijn eenvoudig en overal te gebruiken, waardoor de systemen iedere sector of vakgebied mogelijkheden biedt.

Over Magazijnvloer.be

Magazijnvloer.be is een online leverancier van magazijnvloeren. Wij hebben een ruime ervaring met en expertise in de magazijnvloer. Wij ontwikkelen, produceren en adviseren onze klanten over de meest geschikte vloer. Wij adviseren over de juiste afmetingen, materialen en hoe de vloerconstructie opgebouwd moet worden.

Voordelen van de magazijnvloer

Met een vloer van Magazijnvloer.be creëert u gemakkelijk extra ruimte in uw huidige pand. Een magazijnvloer in uw magazijn plaatsen biedt meer te benutten voordelen:

  • U hoeft geen grote verbouwing of verhuizing te plannen;
  • De vloer wordt naar uw wens gemaakt en kan aan uw magazijn worden aangepast;
  • Iedere vloer heeft een draagvermogen van 100 tot 3500 kilo per m2;
  • Leidingen voor elektra en water zijn verwerkbaar in de vloer
  • De vloer is gemakkelijk te demonteren of uit te breiden.

Contact opnemen

Profiteert u binnenkort van bovenstaande en andere voordelen? Plaats dan een bestelling voor uw eigen magazijnvloer. Dat kan op deze website of met ondersteuning van onze adviseurs. Heeft u een vraag of opmerking over de vloeren, bijvoorbeeld over de juiste afmetingen? Neem ook dan contact met onze adviseurs op.

Facebooklinkedinyoutube