U wilt graag meer ruimte creëren? Een magazijnvloer biedt uitkomst. Deze zelfdragende (staal)constructie kan gebouwd worden met meerdere verdiepingen, hierdoor ontstaan etages. Magazijnvloeren zijn daarom uitermate geschikt om extra opslag-, werkplaats-, kantoor-, of magazijnruimte te verwezenlijken. Voor de inrichting van warenhuizen, sportscholen en showrooms wordt ook steeds vaker gebruik gemaakt van magazijnvloeren. Wij vertellen u graag wat meer over een magazijnvloer en de prijs ervan.

Magazijnvloeren verdienen zichzelf terug

De kosten die een magazijnvloeren met zich mee brengen, zijn in totaliteit beduidend lager dan een verbouwing of nieuwbouw. Elk materiaal heeft een andere prijs. Hierdoor variëren de prijzen van een magazijnvloer. Er kan al gesproken worden van een flink prijsverschil indien de vloer gemaakt wordt door een erkend fabrikant in magazijnvloeren of een “bekende”. Onze vloeren worden volledig doorberekend, zijn voorzien van een CE-kenmerk en voldoen aan de vastgestelde veiligheidseisen. U bent verzeker van de beste kwaliteit. Andere factoren die van invloed zijn op de prijs van een magazijnvloer zijn het draagvermogen van de vloer en de kolomafstanden. Gaat het om grote kolomafstanden, dan wordt er gebruik gemaakt van zwaardere kolommen en profielen, hierdoor gaat de prijs omhoog. Wij realiseren gelukkig kolomafstanden tot wel 13 meter. Hoe kleiner de kolomafstanden, hoe voordeliger de magazijnvloer. De terugverdientijd van een magazijnvloer bedraagt gemiddeld 2 jaar, in sommige gevallen slechts 16 maanden. Hierdoor is het leggen van een magazijnvloer vele malen goedkoper dan een verbouwing of nieuwbouw. Ook indien u beschikt over een hoge ruimte zorgen wij ervoor dat u deze optimaal kunt benutten.

Vrijblijvend advies

Onze magazijnvloeren zijn in elke sector en branche toepasbaar. Tevens zijn er veel accessoires als: leunwerk en trappen in diverse uitvoeringen, palletopzetplaatsen, randafwerking en kolombescherming mogelijk. Wilt u graag meer weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u benieuwd wat de prijs voor uw magazijnvloer zal zijn? Aarzel niet een neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en denken altijd met u mee om tot de beste oplossing te komen.

Facebooklinkedinyoutube