Zoekt u naar nieuwe manieren om extra ruimte te genereren in uw huidige gebouw? Zoekt u extra (werk)ruimte of mogelijkheden om meer producten op te slaan, zonder verbouwen of verhuizen? Kies dan voor een etagevloer van Magazijnvloer.be. Met een etagevloer gaat een wereld aan extra ruimte voor u open. Deze vloer, ook wel magazijnvloer genoemd, is een constructie die inpandige ruimte schept. De vloeren zijn gemakkelijk te gebruiken, zeker bij seizoen drukte of piekmomenten.

Over Magazijnvloer.be

Magazijnvloer.be is uw online partner voor etagevloeren. Wij ontwikkelen, produceren en adviseren onze klanten over de meest geschikte vloer. Door onze ervaring en expertise zijn wij een goede adviseur of gesprekspartner over afmetingen, materialen en in gebruik nemen van de vloer.

Voordelen van de magazijnvloer

Met een magazijnvloervloer van Magazijnvloer.be creëert u gemakkelijk extra ruimte in uw huidige pand. Een etagevloer in uw magazijn plaatsen biedt meer te benutten voordelen:

  • De etagevloer op basis van uw vraag geproduceerd en kan aan uw magazijn worden aangepast
  • De vloer is gemakkelijk te demonteren of uit te breiden
  • U heeft (tijdelijk) genoeg werk- of opslagruimte in uw eigen pand
  • Iedere magazijnvloer heeft een draagvermogen van 100 tot 3500 kilo per m2
  • Leidingen voor elektra en water zijn verwerkbaar in de vloer
  • U hoeft geen grote verbouwing of verhuizing te overwegen.

Contact opnemen

U bestelt uw eigen en op maat gemaakte etagevloer gemakkelijk bij Magazijnvloer.be. Bestellen kan al op deze website. Wilt u meer informatie ontvangen voor u besluit een aankoop te doen? Neem dan contact met ons op. U neemt ook contact met ons op als u een vraag of opmerking heeft of met onze adviseurs over de beste magazijnvloer wil spreken.

Facebooklinkedinyoutube