Is uw organisatie flink groter geworden de afgelopen jaren en heeft u behoefte aan meer ruimte? Wilt u uw medewerkers een eigen werkplaats geven of de voorraad opbergen in het magazijn? Wij denken dat u eerst een verhuizing of verbouwing overweegt, maar dat hoeft niet langer. Er zijn nieuwe manieren om aan extra ruimte te geraken. Met een op maat gemaakte entresolvloer creëert u extra ruimte. Inpandige ruimte zelfs! Kies voor een entresolvloer van Magazijnvloer.be en maak tot wel twee keer zoveel ruimte.

Entresolvloer van Nolte Opslagsystemen

Bij Magazijnvloer.be bent u juist als u zoekt naar een magazijnvloer of entresolvloer op maat. Beiden zijn een gemakkelijke en goedkope manier om meer ruimte te maken. Extra inpandige ruimte, waardoor u niet hoeft te verbouwen of te verhuizen. U blijft immers werken in het huidige pand en voor de extra ruimte zorgt u zelf. Andere voordelen van de entresolvloer van Magazijnvloer.be zijn:

  • De entresolvloer wordt naar uw wens gemaakt en past in uw magazijn
  • Leidingen voor elektra en water zijn verwerkbaar in de vloer
  • De entresolvloer is eenvoudig overal toe te passen en past bij iedere branche
  • De constructie heeft een groot draagvermogen van 100 tot wel 3500 kilo per m2
  • De entresolvloer is gemakkelijk te demonteren of uit te breiden

Over Magazijnvloer.be

Magazijnvloer.be is een online verkoper van entresolvloeren, ook wel magazijnvloeren, mezzanines, systeemvloeren of tussenvloeren genoemd. Wij hebben een jarenlange ervaring en expertise opgedaan en adviseren u daardoor goed. Wij weten alles over de gebruikte materialen, de montage en het gebruik van de entresolvloer. Ook voor een antwoord op uw vraag, kunt u bij ons terecht. Neem daarvoor contact met ons op.

Contact opnemen met Magazijnvloer.be

Wilt u profiteren van de voordelen die een entresolvloer u biedt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op.

Facebooklinkedinyoutube